EIGENTIJDSE VISIE OP VASTGOED
NIEUWS

BOGOR EN tB PROJECTS ONTWIKKELEN LOCATIE TE DORDRECHT

Gorinchem, 16 april 2020


Bogor Projectontwikkeling B.V. uit Gorinchem ontwikkelde samen met tB Projects uit Varsseveld een zorgvilla voor Martha Flora en de Belgische zorgvastgoedbelegger Aedifica Nederland B.V. Op de bovenste verdieping van het woongebouw zijn bovendien 7 luxe appartementen en penthouses gesitueerd. Het project is geheel succesvol verkocht en de sloop is reeds gestart!


Het woongebouw is gesitueerd in Dubbeldam aan de Gravensingel. In een groene omgeving op de voormalige locatie van de Maranathakerk verrijst hier een uniek woongebouw. De locatie biedt uitzicht op het historische Dubbelsteynpark. Voor zowel de bewoners van de 28 zorgappartementen van Martha Flora als de bewoners van de luxe appartementen en penthouses biedt het gebouw dat de naam ‘Op Dubbelsteyn’ heeft gekregen een fantastische woonomgeving. Bewoners kunnen met recht zeggen dat ze ‘op stand wonen’ in Dubbeldam.


Bij het ontwerp is rekening gehouden met de uitgangspunten van de Martha Flora huizen. Zo heeft de zorgvilla onder andere een riante besloten tuin voor haar bewoners. De appartementen en penthouses beschikken over unieke terrassen rondom met een uitzicht op het park. Het fraai ontwikkelde gevelbeeld is daarbij ook een meerwaarde voor de omgeving.


Bogor en tB Projects kochten de grond succesvol aan, waarna zij de zorgvilla en de appartementen en penthouses in een korte periode verkochten, tegelijk met het vergunning traject. Dit betekende dat er snel gestart kon worden met de sloop. Deze werkzaamheden zijn in volle gang en zullen ruim 10 weken in beslag nemen waarna er direct gestart kan worden met de bouw. De oplevering vindt plaats in 2021.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites: www.bogor.nl en www.tbprojects.nl en de projectwebsite www.opdubbelsteyn.nl