EIGENTIJDSE VISIE OP VASTGOED

Over ons

Jan Bouter, directeur:

"Bij Bogor werken we in een klein, professioneel team. Betrokken, enthousiast en gedreven, zeg maar gerust fanatiek. De lijnen zijn aangenaam kort, waardoor we zaken snel kunnen regelen. Niet alleen intern, maar ook met onze samenwerkingspartners. We hebben dan ook de luxe dat we over een uitstekend netwerk van architecten, gemeenten, bouwbedrijven en collega-projectontwikkelaars beschikken."

Eigentijdse visie

Bogor Projectontwikkeling heeft een eigentijdse visie op vastgoed. Toekomstgericht en in de eerste plaats toekomstbestendig. Naast de wensen en eisen van gebruikers leggen we onze focus daarom ook op milieu, planologie en mobiliteit. Inspelend op de dag van morgen ontwikkelt Bogor Projectontwikkeling gebouwen en woningen die duurzaam en energiebesparend zijn.

Projectontwikkeling voor eigen rekening en risico

Zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen participeren wij in uiteenlopende vastgoedprojecten en evenzoveel samenwerkingsverbanden. Hierin hebben we steevast een sturende rol. De meeste projecten ontwikkelen wij voor eigen rekening en risico. Vaak gedeeltelijk, soms volledig en in een enkel geval verzorgen we alleen het projectmanagement. Deze sturende rol zorgt ervoor dat wij tot in detail op de hoogte zijn van elke fase. Van de vergunning tot aan de oplevering.